Πήλινο
Εκκλησάκια
ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ βυζαντινού και νησιώτικου τύπου, χειροποίητες κατασκευές εικονοστασίων φτιαγμένα απο τσιμέντο και σίδερο, σε διάφορα μεγέθη και χρωματισμούς για να ταιριάζει απόλυτα στο χώρο σας, χαρίζοντας άριστη ποιότητα, εγγύηση στο χρόνο, αποστολή σε όλη την Ελλάδα,Παραδοσιακά εκκλησάκια Βυζαντινού τύπου σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις με δυνατότητα αγιογραφιών εσωτερικά, εξωτερικών επενδύσεων με πέτρα, διακοσμητικό τουβλάκι…

 

Επενδύσεις με πέτρα, εκκλησάκια, πυθάρια, ψησταριές, παραδοσιακούς χτιστούς φούρνους, σιντριβάνια, βρύσες, πηγάδια. Στόχος και μέλημά μας, είναι η ικανοποίησή σας ως προς την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την αισθητική των επιλογών που θα κάνετε από το κατάστημά μας.Πανέμορφα σχέδια ,μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικών στην κατασκευή τους.Εκκλησάκια από τσιμέντο,μάρμαρο,πέτρα.Εκτελείται οποιοδήποτε σχέδιο σε υλικό της αρεσκείας σας κατόπιν παραγγελίας .

 

ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ

Μία από τις επιλογές που σας προσφέρει η επιχείρηση μας για να στολίσετε τον κήπο σας και να δημιουργήσετε ένα δικό σας  σημείο προσευχής στο χώρο σας , είναι τα εκκλησάκια.
Παρέχονται προκατασκευασμένα αλλά και κατόπιν παραγγελίας .
Τα εκκλησάκια μπορούν να κατασκευασθούν σε κάθε διάσταση και ρυθμό (Βασιλικού και Βυζαντινού).
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ

Φτιαγμένα από οικοδομικά υλικά και μορφοποιημένα ανάλογα με το βυζαντινό ή βασιλικό τύπο, με τρούλο ή χωρίς, και βαμμένα με χρώματα κλασικά, καθώς επίσης και χρώματα από τα ελληνικά νησιά ή κάθε άλλο συνδυασμό της επιλογής σας.


Τα εκκλησάκια μας κατασκευάζονται αποκλειστικά ώστε να αποτελέσουν εγγυημένα παραδείγματα ποιότητας και καλαισθησίας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εκκλησάκια

ΛΙΘΟΠΥΡΙ 19ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης –  Περαίας. T.K. 57019
2392028775
6944276084