Τα ενεργειακά τζάκια καταλαμβάνουν ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς, καθώς ο καταναλωτής προτιμά την ποιότητα και την ασφάλεια που του παρέχουν όσον αφορά τη λειτουργία τους. Με τη χρήση των ενεργειακών τζακιών, επιτυγχάνεται μείωση στην κατανάλωση του πετρελαίου και εξασφαλίζεται μια ενναλακτική πηγή θέρμανσης στο χώρο.Ο βαθμός απόδοσης των εστιών αυτών είναι σαφέστερα υψηλότερος από αυτών των συμβατικών τζακιών και κυμαίνεται μεταξύ 80-85%. Τα ενεργειακά τζάκια εκμεταλλεύονται τις μεταλλικές επιφάνειες που βρίσκονται στο πίσω μέρος της εστίας,προκειμένου να δημιουργήσουν ένα κύκλωμα αέρος. Με τον τρόπο αυτό διοχετεύεται στο κάτω μέρος της εστίας, ψυχρός, υγροποιημένος, καθαρός αέρας, ο οποίος στη συνέχεια θερμαίνεται στο πίσω μέρος του τζακιού και διοχετεύεται μέσω αεραγωγών , είτε στο χώρο που βρίσκεται το τζάκι είτε σε άλλους χώρους της επιλογής μας.Μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στις πέτρινες κατασκευές, η επιχείρησή μας ειδικευέται στη χρήση κι εκμετάλλευση της τέχνης της πέτρας. 20 χρόνια πριν, ξεκινήσαμε κατασκευάζοντας το παραδοσιακό τζάκι που ζέσταινε και στόλιζε το χώρο σας, κι ακολουθώντας τις εξελίξεις, πλέον σας παρέχουμε τη μελέτη, την κατασκευή και την εγκατάσταση του πλέον διαδεδομένου ενεργειακού τζακιού. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, τον καθαρισμό του, τον καθαρισμό της καμινάδας, καθώς και την αναβάθμισή του ήδη υπάρχοντος τζακιού σας από παραδοσιακό σε ενεργειακό
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑΛαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες για θέρμανση της σύγχρονης  ελληνικής οικογένειας η δημιουργία και κατασκευή τζακιών αποτελεί πρώτιστη μέριμνα και η ικανοποίηση στις απαιτήσεις των πελατών προτεραιότητά μας.
ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ


Η συνεχώς αυξανόμενη τιμή του πετρελαίουτον τελευταίο καιρό, καθώς και η τάση για μεγάλη απόδοση των πηγών θέρμανσης, οδηγεί στην χρήση ενεργειακών τζακιών.
Εμείς  προσφέρουμε αυξημένη απόδοση, οικονομικές λύσεις  καθώς και σεβασμό προς το περιβάλλον.
ΤΟΥΒΛΙΝΑ

Η 30ετής εμπειρία μας στην τέχνη της εστίας/θέρμανσης και στις εργασίες με πέτρα μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε για σας το κατάλληλο τζάκι ανάλογα με το χώρο, τις ανάγκες αλλά και την οικονομική σας δυνατότητα.


Πέραν όμως των κατασκευών που εμπορευόμαστε, αναλαμβάνουμε τη μετατροπή του ήδη υπάρχοντος παραδοσιακού τζακιού σας σε ενεργειακό, τον καθαρισμό και συντήρησή του, καθώς επίσης σας παρέχουμε και την καύσιμη ύλη (ξύλο – pellet) στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής της αγοράς.
2392028775
6944276084
19ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης –  Περαίας. T.K. 57019