Τα αερόθερμα ενεργειακά τζάκια αντιπροσωπεύουν την τέλεια λύση για αποδοτική, οικονομική και οικολογική θέρμανση της κατοικίας σας. Είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ώστε να διασφαλίζουν την αποδοτική και ελεγχόμενη καύση του ξύλου
Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες για θέρμανση της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας η δημιουργία και κατασκευή τζακιών αποτελεί πρώτιστη μέριμνα και η ικανοποίηση στις απαιτήσεις των πελατών προτεραιότητά μας.
Η καλή λειτουργία του τζακιού προϋποθέτει την ισορροπία του αέρα, που εισέρχεται και κυκλοφορεί μέσα στην κατοικία. Η απόσταση του τζακιού από την πλησιέστερη πόρτα δεν θα πρέπει να είναι μικρότερη από 5 m.
H εστία και η καπνοδόχος θα πρέπει να είναι άριστα σφραγισμένες. Ωστόσο, για τη λειτουργία του συμβατικού τζακιού απαιτούνται μεγάλες ποσότητες αέρα, εκ των οποίων μόνο ένα μέρος χρησιμοποιείται για την καύση.
Το τζάκι, ως διακοσμητικό στοιχείο, μπορεί να αποτελέσει το κέντρο της προσοχής του επισκέπτη στο χώρο, τονίζοντας την αρχιτεκτονική ιδέα διαρρύθμισης και το ύφος της κατοικίας. Αποτελεί όμως και μια σημαντική πηγή θέρμανσης.
Τζάκια χτιστά
Τα τζάκια ανοιχτού τύπου είναι φτιαγμένα εξολοκλήρου από μαντέμι, ένα υλικό ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες και καταπονήσεις. Επιπλέον, το μαντέμι είναι εξαιρετικός αγωγός θερμότητας, με αποτέλεσμα να απορροφά τη θερμότητα που εκλύει η φωτιά και να την αντανακλά στον εσωτερικό χώρο.
Πήλινες Γλάστρες
Προκατασκευασμένα εκκλησάκια και εξωτερικά εικονοστάσια κατασκευασμένα στην Περαία Θερμαϊκού  με μεράκι. Ψηλή ποιότητα, καλές τιμές και γρήγορη παράδοση σε όλη την Ελλάδα.
Ενεργειακό τζάκι
Τα ενεργειακά τζάκια καταλαμβάνουν ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς, καθώς ο καταναλωτής προτιμά την ποιότητα και την ασφάλεια που του παρέχουν όσον αφορά τη λειτουργία τους. Με τη χρήση των ενεργειακών τζακιών, επιτυγχάνεται μείωση στην κατανάλωση του πετρελαίου και εξασφαλίζεται μια ενναλακτική πηγή θέρμανσης στο χώρο. Ο βαθμός απόδοσης των εστιών αυτών είναι σαφέστερα υψηλότερος από αυτών των συμβατικών τζακιών και κυμαίνεται μεταξύ 80-85%. Τα ενεργειακά τζάκια εκμεταλλεύονται τις μεταλλικές επιφάνειες που βρίσκονται στο πίσω μέρος της εστίας, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα κύκλωμα αέρος. Με τον τρόπο αυτό διοχετεύεται στο κάτω μέρος της εστίας, ψυχρός, υγροποιημένος, καθαρός αέρας, ο οποίος στη συνέχεια θερμαίνεται στο πίσω μέρος του τζακιού και διοχετεύεται μέσω αεραγωγών , είτε στο χώρο που βρίσκεται το τζάκι είτε σε άλλους χώρους της επιλογής εστίας, προκειμένου από 30 χρόνια εμπειρίας στις πέτρινες κατασκευές, η επιχείρησή μας ειδικεύεται στη χρήση κι εκμετάλλευση της τέχνης της πέτρας. 20 χρόνια πριν, ξεκινήσαμε κατασκευάζοντας το παραδοσιακό τζάκι που ζέσταινε και στόλιζε το χώρο σας, κι ακολουθώντας τις εξελίξεις, πλέον σας παρέχουμε τη μελέτη, την κατασκευή και την εγκατάσταση του πλέον διαδεδομένου ενεργειακού τζακιού. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, τον καθαρισμό του, τον καθαρισμό της καμινάδας, καθώς και την αναβάθμισή του ήδη υπάρχοντος τζακιού σας από παραδοσιακό σε ενεργειακό
Lithopiri
Ενεργειακά τζάκια για κάθε σπίτι και εξοχική κατοικία, σε μεγάλη γκάμα σχεδίων, κορυφαίας ποιότητας κατασκευής και υλικών. Ενεργειακά τζάκια για να πετύχεις αποδοτική θέρμανση σε όλο το σπίτι, να αντικαταστήσεις το παλιό σου τζάκι. Κάνε την αγορά του τζακιού σου μια απλή και εύκολη υπόθεση. Τα ενεργειακά τζάκια είναι κατασκευασμένα από μαντέμι ή ατσάλι, έχουν λειτουργία αέρος ή νερού και είναι μπορούν να καλύψουν τη θέρμανση χώρων. Επενδύστε σε ένα ενεργειακό τζάκι στο σπίτι σας και απολαύστε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει!


Πέραν όμως των κατασκευών που εμπορευόμαστε, αναλαμβάνουμε τη μετατροπή του ήδη υπάρχοντος παραδοσιακού τζακιού σας σε ενεργειακό, τον καθαρισμό και συντήρησή του, καθώς επίσης σας παρέχουμε και την καύσιμη ύλη ξύλο pellet στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής της αγοράς.
Τζάκι Λιθοπύρι
Τζάκι Λιθοπύρι
Τζάκι Λιθοπύρι
Τζάκι Λιθοπύρι
Τζάκι Λιθοπύρι
Τζάκι Λιθοπύρι
Τζάκι Λιθοπύρι
Τζάκι Λιθοπύρι
Τζάκι Λιθοπύρι
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑΛαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες για θέρμανση της σύγχρονης  ελληνικής οικογένειας η δημιουργία και κατασκευή τζακιών αποτελεί πρώτιστη μέριμνα και η ικανοποίηση στις απαιτήσεις των πελατών προτεραιότητά μας.
ΠΗΛΙΝΟ
ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ


Η συνεχώς αυξανόμενη τιμή του πετρελαίουτον τελευταίο καιρό, καθώς και η τάση για μεγάλη απόδοση των πηγών θέρμανσης, οδηγεί στην χρήση ενεργειακών τζακιών.
Εμείς  προσφέρουμε αυξημένη απόδοση, οικονομικές λύσεις  καθώς και σεβασμό προς το περιβάλλον.
ΤΟΥΒΛΙΝΑ

Η 30ετής εμπειρία μας στην τέχνη της εστίας/θέρμανσης και στις εργασίες με πέτρα μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε για σας το κατάλληλο τζάκι ανάλογα με το χώρο, τις ανάγκες αλλά και την οικονομική σας δυνατότητα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
19 χιλ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΑΙΑΣ 

ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΗΛ - 23920 28775
Webulk