Θέλετε να κάνετε μια εξωτερική διαμόρφωση στον κήπο σας, να επενδύσετε με πέτρα το τζάκι σας, να καλύψετε την εξωτερική περίφραξη της κατοικίας σας.
Κώστας Σιδηρόπουλος ασχολείται με την τέχνη της διακόσμησης και κατασκευής με πέτρα. Αναλαμβάνει χτίσιμο πέτρας, επενδύσεις, τζάκια, παλαιά τούβλα, πεζοδρόμια, εκκλησάκια, μαντρότοιχους, πλακοστρώσεις, και μάρμαρα. Αναλαμβάνει ολόκληρα πέτρινα χτιστά σπίτια, πρόσοψη κτιρίων. Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός του στις πέτρινες επενδύσεις κατοικιών, πλακοστρώσεις με πέτρα, πέτρινες σκέπες ακόμα και χτίσιμο με πέτρα τον καταξίωσαν στο χώρο αυτό. Φθηνά και πολύ υπεύθυνα αναλαμβάνει επένδυση ή χτίσιμο πέτρας.
Χτιστή ψησταριά κάρβουνου
Παραδοσιακή ελληνική αρχιτεκτονική και διατήρηση της κλασικής αυτοκρατορικής ομορφιάς και δομής της πέτρας. Οι αναπαλαιώσεις πέτρινων κτισμάτων είναι από τα πιο δυνατά σημεία της δουλειάς μας. Το παλιό σπίτι ή εξοχική σας κατοικία μετατρέπεται σε πραγματικό στολίδι. Οι τοίχοι αναδημιουργούνται, οι στέγη επιδιορθώνεται. Μεταμορφώνεται και σας το παραδίδουμε έτοιμο να σας καλωσορίσει για να το απολαύσετε. Επιπλέον αναλαμβάνουμε γέφυρες, μνημεία και εκκλησίες. Οποιοδήποτε χαλασμένο πέτρινο κτίσμα μπορεί να αναπαλαιωθεί από τους έμπειρους τεχνίτες μας. Οι εργασίες ολοκληρώνονται με τη μέγιστη ασφάλεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.
Lithopiri
Πέτρινες Κατασκευές
Οι πέτρινες οικίες έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα έναντι αυτών από μπετό ή από άλλων συμβατικών υλικών. δεν χρειάζονται μόνωση , καθώς η φυσική πέτρα όπου είναι και το κύριο υλικό κατασκευής τους , παρέχει άριστη μόνωση. Δεν χρειάζονται πολυδάπανες συντηρήσεις όπου αυτές αφορούν επιχρίσματα , σοβατίσματα, συντηρήσεις ξυλείας.
Ο συνδυασμός της πέτρας με το πράσινο του κήπου σας θα δώσει στον χώρο σας μοναδική όψη και ομορφιά. Διακοσμήστε τον χώρο με το ποιο φυσικό υλικό, ξύλο και την πέτρα. Πλακοστρώσεις από πέτρα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους είναι μια οικονομική λύση που προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων υλικών. Η μεγάλη αντοχή σε χτυπήματα, η ομορφιά της πέτρα, οι αντιολισθητικές ιδιότητες, η ισχυρή μόνωση είναι λόγοι που θα την επιλέξετε σαν υλικό για το σπίτι σας
Ξυλόγλυπτα
ΧΥΛΟΓΛΥΠΤΑ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΚΕΥΕΣ
ΧΥΛΟΓΛΥΠΤΑ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΚΕΥΕΣ
ΧΥΛΟΓΛΥΠΤΑ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΚΕΥΕΣ
ΧΥΛΟΓΛΥΠΤΑ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΚΕΥΕΣ
ΧΥΛΟΓΛΥΠΤΑ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΚΕΥΕΣ
ΧΥΛΟΓΛΥΠΤΑ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΚΕΥΕΣ
ΧΥΛΟΓΛΥΠΤΑ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΚΕΥΕΣ
ΧΥΛΟΓΛΥΠΤΑ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΚΕΥΕΣ
Για να κάνετε το καλύτερο ψήσιμο στο σπίτι, δείτε τις ψησταριές και μπάρμπεκιου διαφόρων τύπων και διαστάσεων. Μεγάλη ποικιλία σε ψησταριές, μπάρμπεκιου και αξεσουάρ ψησίματος για κάθε σας ανάγκη στο κατάστημά μας.
Ψησταριές Λιθοπύρι
Λιθοπύρι Περαία

Χτιστή Παραδοσιακή Ψησταριά Barbeque Κατασκευασμένη από Πυρότουβλα και Τσιμέντο Υψηλής Αντοχής. Κατασκευάζετε σε διάφορους χρωματισμούς πυρότουβλου


ΦΟΥΡΝΟΙ

Ακόμη, μέσα από τις μοναδικές συνθέσεις ψησταριάς με φούρνο, με πάγκο ή και με βρύση, σας παρέχουμε τη δυνατότητα μιας πραγματικής μεταμόρφωσης του κήπου σας.ΠΕΤΡΙΝΗ ΒΡΥΣΗ 

Πετρόχτιστες  βρύσες κήπου
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
19 χιλ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΑΙΑΣ 

ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΗΛ - 23920 28775
Webulk