Θέλετε να κάνετε μια εξωτερική διαμόρφωση στον κήπο σας, να επενδύσετε με πέτρα το τζάκι σας, να καλύψετε την εξωτερική περίφραξη της κατοικίας σας.
Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες για θέρμανση της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας η δημιουργία και κατασκευή τζακιών αποτελεί πρώτιστη μέριμνα και η ικανοποίηση στις απαιτήσεις των πελατών προτεραιότητά μας.
Βρυσάκι κήπου με σκαλιστή παράσταση από κομμένη πέτρα.
Βρύσες εξωτερικού χώρου
Lithopiri
Βρύση Κήπου
Τα βρυσάκια κήπου πέρα από τη λειτουργικότητα τους σας χαρίζουν ένα αισθητικό αποτέλεσμα στο προσωπικό σας χώρο. Μεγάλα και μικρά, με κομμένη πέτρα Καρύστου και σκαλιστή παράσταση, με ακανόνιστη πέτρα και κεραμικό, με πωρόλιθο και παραστάσεις καθώς και τσιμεντένια βρυσάκια. Πέτρινες βρύσες κήπου Βρύσες εξωτερικού χώρου. Διακοσμητικά κήπου και πολλά άλλα είδη Πέτρινες βρύσες σε διάφορες διαστάσεις Σιντριβάνια Διακοσμητικά κήπου Αγάλματα σε διάφορες διαστάσεις Γλάστρες Ζαρντινιέρες Κολώνες Κίονες Εκκλησάκια
Βρυσάκια
Πέτρινες βρύσες σε διάφορες διαστάσεις Σιντριβάνια Διακοσμητικά κήπου
Πέτρινες βρύσες κήπου Θεσσαλονίκη πέτρινες βρύσες εξωτερικού χώρου βρύσες κήπου με πέτρα
Βρυσάκια Κήπου
Βρυσάκια Κήπου
Βρυσάκια Κήπου
Βρυσάκια Κήπου
Βρυσάκια Κήπου
Βρυσάκια Κήπου
Βρυσάκια Κήπου
Βρυσάκια Κήπου
Βρυσάκια Κήπου
Για να κάνετε το καλύτερο ψήσιμο στο σπίτι, δείτε τις ψησταριές και μπάρμπεκιου διαφόρων τύπων και διαστάσεων. Μεγάλη ποικιλία σε ψησταριές, μπάρμπεκιου και αξεσουάρ ψησίματος για κάθε σας ανάγκη στο κατάστημά μας.
Ψησταριές Λιθοπύρι
Λιθοπύρι Περαία

Βρυσάκι κήπου με σκαλιστή παράσταση από κομμένη πέτρα. Όμορφο βρυσάκι κήπου από φυσικά υλικά επενδυμένο από πέτρα. Η παράσταση είναι σμιλεμένη με το  χέρι και απεικονίζει θέματα από ελληνική παράδοση. Ολόκληρο το βρυσάκι στην επένδυσή του έχει καλαίσθητα ανάγλυφα σχέδια. Μια διακοσμητική και λειτουργική πρόταση που θα ομορφύνει την αυλή, τον κήπο  του σπιτιού σας. Επίσης , προτείνεται η τοποθέτησή του σε πλατείες δημόσιους χώρους και εκκλησίες.

GARDEN


Διακοσμήστε τον κήπο σας με πέτρινες και πήλινες κατασκευές συντριβάνια, διακοσμητικά πηγάδια, εκκλησάκια.ΠΕΤΡΙΝΗ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Πέτρινες κατασκευές με άριστη ποιότητα και παραδοσιακή αρχιτεκτονική, σας παρέχουμε τη δυνατότητα μιας πραγματικής μεταμόρφωσης του κήπου σας.

ΠΕΤΡΙΝΗ ΒΡΥΣΗ 

Πετρόχτιστες  βρύσες κήπου Κατασκευές παραδοσιακών κρηνών από φυσικές πέτρες και χειροποίητα αγκωνάρια.

Βρυσάκια Κήπου
Βρυσάκια Κήπου

Βρυσάκια κήπου με επένδυση από πέτρα και βότσαλο

Πληροφορίες
Βρύση Κήπου
Βρύση Κήπου

Τα διακοσμητικά βρυσάκια κήπου, είναι μία όμορφη επιλογή για τη διαμόρφωση των εξωτερικών σας χώρων. Χτιστά με πέτρα και βότσαλα διαφόρων χρωμάτων και διαστάσεων Όλα τα βρυσάκια μας είναι χειροποίητο οπότε και μοναδικά. Κάθε βρυσάκι, περιλαμβάνεται και μία λεκάνη σε ημικυκλικό σχήμα διακοσμημένη με ταιριαστά υλικά.

Πληροφορίες
Βρύση Κήπου
Βρύση Κήπου


Η πολύχρονη εμπειρία και η τέχνη του χειροποίητου σκαλίσματος, συνδυάζονται για να δημιουργηθούν μοναδικά έργα κατάλληλα για διακόσμηση

More information
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
19 χιλ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΑΙΑΣ 

ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΗΛ - 23920 28775
Webulk